Ardealul Cluj a relansat lupta pentru locul 1 în Liga Elitelor U19. Trei echipe clujene se bat cu şanse mari pentru cele patru locuri din play-off

Ardealul Cluj a obţinut victoria ultimei etape din Liga Elitelor la U19.

Formaţia lui Călin Moldovan s-a impus cu 2-1 în faţa liderului UTA Arad şi a relansat lupta pentru primul loc la finalul sezonului regulat.

Ardealul a condus cu 1-0 la pauză, dar a fost egalată apoi din penalty. După şapte minute, însă, arădenii au rămas în inferioritate numerică, iar Ardealul a dominat până la final şi a reuşit golul victoriei în minutul 83.

Datorită acestui succes, CFR Cluj a egalat-o pe UTA în fruntea clasamentului. Feroviarii s-au impus cu 3-0 pe terenul Academiei Gică Popescu, însă au rămas pe locul 2 din cauza golaverajului mai slab. Ardealul e pe 3, la patru puncte în spate, în timp ce “U” Cluj ocupă ultima poziţie de play-off, după victoria, 2-0, de pe terenul ultimei clasate, LPS Banatul.

Dacă la U19 echipele clujene stau foarte bine, nu la fel se întâmplă şi la U17. Doar “U” Cluj se află acum pe loc de play-off. Formaţia lui Daniel Sima e pe patru, după ce a câştigat, 3-0, în deplasare cu LPS Banatul. “Studenţii” au urcat chiar peste CFR, după ce alb-vişiniii au pierdut, 1-2, pe terenul Academiei Gică Popescu. Ardealul a pierdut cu UTA, 0-3, şi e ca şi eliminată din cursa pentru un loc de play-off.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*