Argeșul rămâne sub UTA după restanța cu Sepsi, arădenii joacă la Mediaș ziua în amiaza mare!

Programată inițial pe 2 februarie, partida dintre FC Argeș – Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 21-a Ligii 1 fost reprogramată pentru această seară. În cazul în care argeșenii câștigau și azi ar fi ajuns la cota 29 de puncte și ar fi depășit-o în clasament pe UTA, ca urmare a avantajului rezultatelor directe. Însă, a ieșit un 1-1, după reușitele semnate Dumitru (59), respectiv Bouhenna (22) și „alb-violeții” au sărit doar un loc, de pe 11 pe 10, peste Dinamo.

În altă ordine de idei, „Bătrâna Doamnă” a aflat când va juca în cadrul etapei cu numărul 25, la Mediaș. După ce o va înfrunta luni pe FC Botoșani (deși există temeri că partida ar putea fi amânată dacă mâine seară vor fi confirmate și alte cazuri de COVID în lotul arădenilor), „roș-albii” se vor deplasa sâmbătă, 27 februarie, în județul Sibiu. Confruntarea începe ziua în amiaza mare, mai precis la ora 12,30 și va fi, bineînțeles, transmisă în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport și Look TV. Până una alta, vă prezentăm clasamentul la zi în Casa Liga 1, cu 7 runde înainte de finele sezonului regulat:

0
0

Articolul Argeșul rămâne sub UTA după restanța cu Sepsi, arădenii joacă la Mediaș ziua în amiaza mare! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*