Argint la indigo, pentru boxul lugojean! Zoltan Gruia și Denis Berciu, pe treapta a doua a podiumului de premierei la Cupa României

Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Lugoj și-a trecut în palmares două rezultate notabile, obținute la seniori, în cadrul finalei Cupei României, competiție găzduită de municipiul Iași, în perioada 16-20 martie.
Clubul lugojean a fost reprezentat în ring de boxerii Zoltan Gruia (18 ani) și Denis Berciu (22 ani), care au intrat în ring la categoriile 63, respectiv 81 kg.

Cei doi au ocupat la finalul competiției poziția a doua.

“Nivelul tehnic a fost ridicat, fiind prezenți, boxeri medaliați, componenți ai loturilor naționale și calificați la olimpiadă. Au participat cele mai puternice cluburi din țară. De remarcat parcursul bun a lui Gruia, care este în primul an la nivel de seniori. În prima întâlnire a câștigat la puncte în fața unui fost campion, în vârstă de 32 de ani. În al doilea meci a învins prin K.O. un sportiv din Târgu-Mureș și a cedat în finală cu un adversar din Iași. Berciu a ajuns în finală după ce s-a impus în fața a doi adversari din Reșița și Rovinari. În ultima partida, deși a dominat și a fost dat câștigător chiar și de către comentatorii evenimentului, Berciu a pierdut la decizia arbitrilor, care au dat primul loc adversarului din Giurgiu. Mulțumim pentru sprijinul și încrederea acordate, în susținerea secției de box, primarului municipiului și CSM Lugoj”, a precizat Ștefan Gomoescu, antrenorul secției de box din cadrul CSM Lugoj.

Boxerii de la clubului de pe Timiș se pregătesc în continuare pentru Campionatul Național de juniori, care este programat în luna mai și unde va participa Ionuț Fălcoi.

Articolul Argint la indigo, pentru boxul lugojean! Zoltan Gruia și Denis Berciu, pe treapta a doua a podiumului de premierei la Cupa României apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*