Aroganță pentru utiști: Rapidul va juca în culorile lui Poli derby-ul de la Arad!

Rapidul dorește să-i reprezinte cât se poate de bine pe „frații” de la Poli în derby-ul cu UTA și, prin urmare, vor opta pentru al treilea echipament în deplasarea de la Arad. Tricourile sunt violete, iar șorturile albe și nu ar trebuie să existe probleme dacă „Bătrâna Doamnă” optează pentru echipamentul obișnuit de acasă, roșu complet cu acele dungi albe pe piept.

Până la urmă, galeria Rapidului a și recunoscut că va fi completată în deplasarea de pe „Francisc Neuman” de membri ai tifoseriei poliste, care, astfel, vor avea o satisfacție în plus. Giuleștenii puteau foarte bine să îmbrace echipamentul alb complet, al doilea după cel vișiniu, la Arad, dar e clar că doresc să le facă o aroganță cromatică jucătorilor și mai ales suporterilor „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

Vă reamintim că trenul de la București, cu oprire la Timișoara, al rapidiștilor sosește la Arad în jurul orei 16,30. La gară vor fi detașate forțe de ordine importante, care trebuie să împiedice confruntări directe în fanii Rapidului și cei ai lui Poli, cu susținătorii UTA-ei. Fanii echipei „alb-vișinii” au fost anunțați deja de conducerea clubului arădean să nu se prezinte la meci mai mulți decât cele 420 de locuri puse la dispoziție conform protocolului. Dacă, totuși, ei nu țin cont de acest lucru, surplusul riscă să fie ținut departe de stadion, probabil într-un țarc amenajat în zonă gării până la finalul derby-ului.

Un episod asemănător s-a întâmplat la Șiria, la derby-ul UTA – Poli, dar atunci niciun fan al timișorenilor nu s-a deplasat la stadion. În semn de solidaritate cu rivalii lor, nici suporterii din galeria arădeană nu și-au susținut favoriții la confruntarea încheiată în minutul 60 prin retragarea oaspeților de pe teren, tot în semn solidaritatea cu fanii lor ținuți pe un câmp lângă Șiria. Situațiile nu se compară acum, căci meciul se joacă cu casa plină și ar fi trebuit să rămână pe afară susținători ai „roș-albilor” pentru a le face lor rivalilor.

0
0

Articolul Aroganță pentru utiști: Rapidul va juca în culorile lui Poli derby-ul de la Arad! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*