AS Milcov, victorie la scor în ultimul amical

Aspirantă la barajul de promovare, AS Milcov a fost, în această iarnă, cea mai organizată echipă din primul eşalon fotbalistic judeţean. Gruparea aflată sub comanda lui Ionuţ Tache a susţinut un cantonament la Călimăneşti, pentru a pregăti cât mai bine stagiunea de primăvară. De asemenea, s-a mişcat foarte bine pe piaţa transferurilor, aducând câţiva jucători cu experienţă, printre care Gabriel Precup şi Daniel Giurcă, foşti componenţi ai echipei FC Olt Slatina.

În jocurile de verificare, AS Milcov este neînvinsă. Miercuri, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”, echipa pregătită de Ionuţ Tache a evoluat în compania juniorilor A de la LPS Slatina, aflaţi sub comanda lui Cristian Stănculeţu. AS Milcov s-a impus fără probleme, scor 6-0, prin golurile marcate de Iordache, Rezeanu, care au reuşit „dubla”, Precup şi Bîră.

Tache: „Nu ne-a interesat scorul”

Antrenorul grupării AS Milcov, Ionuţ Tache, s-a arătat mulţumit, nu neapărat de rezultat, ci de jocul prestat de elevii săi.

„Nu ne-a interesat scorul, ci important pentru noi era să ne atingem scopul. Am urmărit să închegăm relaţiile de joc, cât mai mulţi jucători să ajungă la finalizare şi să facem un presing avansat. A fost ultimul joc înaintea returului, ne-am dorit să pregătim meciul din prima etapă, cu Petrolul Potcoava”, a precizat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.

AS Milcov: Turianu, Burcea, Preda, Ciurea, Ioniţă, Tudor, Precup, Bîră, Căpraru, Amza, Iordache. Au mai evoluat: Rezeanu, Florin Marin, Stăiculescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*