Asfaltări electorale! Primăria vrea să modernizeze drumul din Mondial Bocșei

După ani de zile în care a ignorat cu încăpățânare reabilitarea uneia dintre cele mai dezastruoase artere rutiere, în ciuda sloganului de campanie “de la periferie spre centru”, admi­nis­trația locală a anunțat că una dintre primele lucrări de infrastructură pro­gramate în acest an este reabilitarea prin asfaltare a drumului din cartierul Mondial-Bocșei, de la intersecția cu șoseaua care duce la Reșița până la ieșirea din Lugoj spre localitatea Herendești.

Deși în anii trecuți a pasat de fiecare dată problema către autoritățile județene, susținând că drumul este în administrarea Con­si­liului Județean Timiș, incluzându-l apoi în proiectul cu fonduri europene pentru zonele defavorizate ce se derulează până în 2023, pe raza UAT Lugoj, acum executivul total și-a schimbat cu 180 de grade decizia, manifestând o grijă suspect de apropiată față de cei din Mondial-Bocșei.

Să fie oare, alegerile locale, determinarea “eforturilor” ad­mi­nis­trative pentru asfaltarea unui drum dintr-un cartier defavorizat?

“Avem proiect, avem tot și vrem să asfaltăm cât de curând cei 900 de metri din drumul Herendeștiului”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului, la ședința ordinară a Con­siliului Local Lugoj, din 30 ianuarie.

Drumul din cartierul Mondial Boc­șei are cea mai mare porțiune acoperită cu piatră cubică, o parte cu beton și nu a fost reabilitat niciodată, în ultimii 30 de ani.

Articolul Asfaltări electorale! Primăria vrea să modernizeze drumul din Mondial Bocșei apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*