Asigurarea ordinii publice la competiţiile sportive

Jandarmii din Baia Mare vor fi prezenţi la datorie şi de această dată pentru a asigura condiţii optime desfăşurării competiţiilor sportive.

În ziua de vineri 06 aprilie a.c., începând cu ora 14:30, pe Stadionul „Arena Zimbrilor” din Baia Mare se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare şi R.C.M. Timişoara, meci din cadrul Campionatului Naţional iar între orele 17:00-19:00, pe stadionul din localitatea Săsar, comuna Recea se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Fotbal Comuna Recea – F.C. Reghin, meci din cadrul Ligii a III-a.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică. Solicităm  suporterilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea manifestărilor sportive, să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, în vederea desfăşurării în condiţii optime a acestei competiţii sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*