Astăzi, Parcul Municipal Vest va răsuna de colinde

Printre invitaţii care vor susţine recitaluri se află şi Irina Loghin

N. D.

Păstrând tradiţia ultimilor ani, autorităţile locale din Ploieşti nu au exclus din programul acţiunilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă nici manifestările dedicate exclusiv colindelor.
Concret, Primăria Ploiești, prin Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale”, organizează, astăzi, cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului „E vremea colindelor”. În comparaţie cu precedentele ediţii, manifestarea din acest an nu se va mai desfăşura în centrul oraşului, ci în Parcul Municipal Vest , locul unde, de altfel, pe data de 5 decembrie, s-au deschis Târgul de Crăciun şi Orăşelul Copiilor. Festivalul, care se va desfăşura în amfiteatrul din parcul menţionat, va începe la ora 17.00, pe scenă fiind programate să urce: Ansamblurile folclorice „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale”; “Bistriţa Aurie” din Ciocănești, județul Suceava; ”Chindia”, al Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești; Ansamblul de datini și obiceiuri populare „Roua” din Cloșani, județul Gorj; Ansamblul Folcloric „Mugurelul” din Lipănești, județul Prahova; Corala „Paul Constantinescu” Ploieşti, a Casei de Cultură „Ion Luca
Caragiale” a Municipiului Ploieşti.
Potrivit programului anunţat, vor susţine recitaluri cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin, dar şi Felicia Carmen Sarcină, Luminiţa Toma, Nicolae Vicol şi Vasile Vădan. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*