Astra a cerut 300 de mii pentru transferul lui Moise, UTA s-a reorientat spre un mijlocaș străin: „Probabil, astăzi sau mâine ne asigurăm serviciile sale”

UTA are oamenii numărați în centrul liniei mediane, acolo unde ar fi trebuit să reapară Romario Moise. Azi e o săptămână de când mijlocașul central a pierdut și apelul făcut la Comisia de Recurs pentru a-și dobândi statutul de jucător liber, fiindcă nu și-a încasat la timp salariile de la Astra, iar de atunci toate încercările „oficialilor” arădeni, dar mai ales cele ale impresarului Bogdan Apostu au fost sortite eșecului.

Din informațiile noastre, gruparea giurgiuveană a cerut 150 de mii de euro în schimbul împrumutului, pe un an de zile, a lui Moise și 300 de mii pentru un transfer defintiv. În aceste condiții, e clar că, oricât și l-ar dori Laszlo Balint pe fotbalistul de 25 de ani, revenirea acestuia pe Mureș e imposibilă.  „Bogdan a tot insistat, dar lucrurile sunt complicate. Pe de altă parte, noi ar trebui să ne reorientăm, chiar dacă ni-l dorim în continuare pe Romario. Cel mai probabil, chiar astăzi sau mâine ne vom asigura serviciile unui mijlocaş central străin. Apoi, atâta timp cât perioada de transferuri e deschisă, noi rămânem atenți la oportunități. Cu toate astea, trebuie să păstrăm echilibrul în ceea ce priveşte aspectul financiar, nu avem un buget nelimitat”, a spus  antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Din informațiile noastre, chiar dacă va bate palma cu arădenii astăzi sau mâine, noul mijlocaș al UTA-ei va ajunge la Arad la finalul acestei săptămâni, cel mai probabil duminică.

0
1

Articolul Astra a cerut 300 de mii pentru transferul lui Moise, UTA s-a reorientat spre un mijlocaș străin: „Probabil, astăzi sau mâine ne asigurăm serviciile sale” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*