Astra l-a dat pe Ioniţă CFR-ului şi îl vrea pe al doilea golgheter al clujenilor: “La noi se va adapta. Va da un randament foarte bun”

CFR Cluj a reuşit, după lungi negocieri, să-l aducă pe Alexandru Ioniţă de la Astra Giurgiu, pentru un milion de euro şi un procent dintr-un eventual transfer.

În această tranzacţie nu a intrat, însă, şi cedarea unui jucător de către clujeni la Giurgiu, dar acest lucru pare că se va întâmpla în următoarele zile.

Fosta campioană a României îl vrea pe Urko Vera, al doilea golgheter al CFR-ului din acest sezon, cu cinci goluri marcare. Spaniolul a început perfect campionatul, dar apoi Omrani i-a luat faţa în primul “11”, iar cu venirea lui Ţucudean antrenorul Dan Petrescu pare că se gândeşte la Vera ca la o a treia soluţie în ofensivă.

În aceste condiţii, nu ar fi exclusă o cedare a atacantului la Astra.

“Noi am vrea să-l luăm un an jumate, dar dacă nu se poate, atunci îl luăm împrumut până la vară. Negociem cu Vera şi sper ca într-o zi sau două să se prezinte la noi şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Vera ne-ar ajuta foarte mult şi suntem convinşi că şi noi l-am ajuta foarte mult pe el. Nu prea a jucat în ultima perioadă la CFR foarte mult şi cred că la noi se va adapta şi va da un randament foarte bun”, a declarat preşedintele Astrei, Daniel Coman.

Dacă Urko Vera va ajunge la Giurgiu, acesta va fi adversarul clujenilor chiar în Gruia în a treia etapă din 2018.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*