ASU Politehnica, 0-0 în pregătiri la Săcele cu AFC Hărman

ASU Politehnica Timişoara a înregistrat o victorie şi un rezultat de egalitate după o săptămână în cantonament în județul Braşov, la Săcele, unde a jucat și astăzi un meci de pregătire.

Aflată în stagiul centralizat de pregătire pe perioada a 12 zile, secund-divizionara alb-violet și-a măsurat forțele la joc și astăzi, în compania vicecampioanei Seriei 1 în Liga 3 la capătul ediției 2016-2017. ASU Politehnica a derulat antrenamentele cu 21 de jucători, printre care însă nu și Alexandru Birău, care nu a efectuat deplasarea, fiind nemulţumit de noua ofertă  contractuală prezentată de club.

După ce în primul meci de verificare din cantonament, jucat în compania unei echipe din liga a IV-a brașoveană, Precizia Săcele, trupa violet a învins cu 7-0 (3-0) prin goluri marcate și de Alin Ignea, Marius Staicu, Ioan Mera, Răzvan Ghinescu, Darius Neamţu şi Cătălin Bădăuţă, în cea de-a doua partidă disputată în stagiul de pregătire centralizată echipa antrenată de Bogdan Andone şi Gabriel Vochin a încheiat la egalitate cu o formaţie din liga a treia, AFC Hărman, 0-0 în întâlnirea de astăzi de la ora 10.

În prima repriză, antrenorul Bogdan Andone a apelat la o formulă cu Gakos – Turda, Mera, Bilia, Taub, Lazea, Neamțu, Giuricici, Ignea, Ghinescu şi Staicu, după care, în partea secundă a folosit alţi jucători, după cum urmează: Filip – Motreanu, Coadă, Bilia, Bîte, Țugui, Stancu, Ignea, Plămadă, Bădăuță şi Ghinescu.

În cantonamentul violeţilor s-a mai alăturat efectivului şi mijlocaşul Raul Krausz, un nou transfer pentru violeţi, de la Olimpia Satu Mare, timișorenii despărţindu-se în schimb de şapte jucători, dintre care Cristian Gălan și Ionuţ Vucea au dus greul din eşalonul şase, respectiv portarul Gîrlea, Telescu, Nicolescu, Sorescu, transferat în Danemarca, şi Teut.

Următorul meci amical al celor de la ASU Politehnica în stagiul de pregătire din județul Braşov va avea loc miercuri, de la ora 18, tot pe terenul din localitatea Săcele, în compania unei alte formații din liga a III-a, FC Csikszereda Miercurea Ciuc, componentă a Seriei 1, din care a ratat promovarea în Liga 2 în runda finală din 26 mai, pierzând acasă.

Apoi, la ora întoarcerii spre casă, poliștii vor încheia cantonamentul din centrul țării cu un nou meci de verificare, programat sâmbăta viitoare, pe 22 iulie, în compania unei alte participante în liga a III-a, ASC Olimpic Cetate Râșnov, a opta la capătul ediției precedente.

The post ASU Politehnica, 0-0 în pregătiri la Săcele cu AFC Hărman appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*