ASU Politehnica, 3-2 cu Centrul Național de Pregătire: FOTO. Petruescu: ”Încetul cu încetul, toți jucătorii pe care îi avem la dispoziție, toți jucătorii care sunt apți, încep să intre într-un ritm de joc apropiat de cel competițional”

”Violeții”, aflați înaintea a două jocuri consecutive acasă de campionat cu formații ardelene, pe ”Dan Păltinișanu”, duminică de la ora 18 cu CS Luceafărul Oradea, la încheierea etapei a III-a în Liga 2, iar apoi cu nou-promovata AS FC Universitatea Cluj, au continuat să-și pună la punct relațiile de joc printr-un meci amical la mijloc de săptămână, cu o divizionară C. ASU Politehnica, având în program 3 apariții pe teren propriu în următoarele 4 runde, inclusiv cu FC Argeș, după o deplasare la Bacău, este în căutarea primului succes în ediția 2018-2019, cum este cazul și pentru vecinii de clasament bihoreni, care până acum au scos de cele mai multe ori mingea din propria plasă, ”violeții” aflându-se în schimb între cei care au înscris cel mai rar, o dată, precum nou-promovata Aerostar și Metaloglobus, încă fără gol marcat fiind codașa CS Balotești.

Timișorenii de pe ”Știința” au câștigat jocul amical găzduit după eșecurile din campionat cu singurele două grupări care au învins în ambele etape, 0-1 cu Chindia și 2-1 pentru Energeticianul la Petroșani: ASU Politehnica – Centrul Național de Pregătire Timişoara 3-2 (2-1).

Miercuri de la ora 19, pe terenul ”Ştiinţa”, elevii lui Cosmin Petruescu au jucat al doilea meci de verificare cu juniorii divizionari C de la Centrul Național de Pregătire, iar dacă în primul meci a fost 2-2, de această dată s-a încheiat 3-2 pentru ”violeți”, prin golul marcat de Lazea din lovitură de la 11 metri în minutul 88.

ASU a deschis scorul în minutul 19, prin Romeo Bănică, învingându-l pe Pădure cu un șut la colțul lung din careu de pe flancul drept, după o pasă excelentă de la Plămadă. Poliştii au dublat avantajul în minutul 30, atunci când Plămadă a ajuns în situație de finalizare, a scăpat singur cu Pădure, l-a driblat și a înscris în poarta goală: 2-0.

Junii lui Petcu au redus din diferenţă prin Coroiu în urma unui contraatac cu cinci minute înainte de pauză. Putea fi 2-2 până la intrarea la vestiare după ce portarul Munteanu a făcut un dribling în plus iar mingea i-a fost luată de Piţigoi, care la rândul său s-a pus pe driblat, doi adversari, şi a şutat pe lângă poartă de la 14 metri.

La reluare, curajoasa replică a tinerilor juniori a fost din nou peste aşteptări, iar în minutul 61 Szasz a pierdut o minge la centrul terenului, fiind deposedat de Alexandru Rusu, care a plecat glonţ spre careu și l-a învins pe nou-intratul Borbei: 2-2.

În minutul 83, Tiereanu l-a deposedat corect în careu pe Plămadă şi gazdele au solicitat o lovitură de la 11 metri dar nici vorbă de aşa ceva, arbitrul lăsând corect jocul să continue. Totuşi, a venit în cele din urmă lovitura de la 11 metri, acordată corect de central cu ajutorul asistentului Balaj, pentru un fault asupra lui Plămadă, comis de Popa, care pur şi simplu l-a… descălţat pe polist. Lovitura a fost transformată de Lazea, impecabil, cu un şut spre vinclu: 3-2. S-au mai jucat apoi circa trei minute fără a se mai întâmpla ceva iar arbitrul Mirel Pacealoiu a pus capăt jocului…

*

ASU Politehnica Timișoara: Munteanu (min. 46, Borbei) – Bedea, Szasz, Coadă, Cojocaru, Ghinescu (min. 84, Bot), Ignea (min. 84, Prodana jr), Lazea, Miholca (min. 84, Alex Rus), Plămadă, Bănică.

Antrenor: Cosmin Petruescu

CNP Timișoara: Pădure (min. 46, Matenciuc) – Jurj (min. 46, Rusu), Țiereanu, Goța (min. 60, Bănceanu), Stoianovici (min. 46, Popa), Pop (min. 46, Lazăr), Coroiu (min. 70, Cin), Trip, Gîdea (min. 46, Kecskes), Pițigoi, Șimăndan (min. 60, Niţuică).

Antrenor: Cristian Petcu.

*

La cald…

Cosmin Petruescu (antrenor principal ASU Politehnica): ”Sunt foarte binevenite aceste jocuri de pregătire, de verificare. A fost un antrenament foarte bun și mă bucur că nu avem jucători accidentați. Consider că ne-am atins toate obiectivele, atât din punct de vedere al fazelor de joc, al celor ofensive și al fazelor fixe, cât și ca efort. Consider că, încetul cu încetul, toți jucătorii pe care îi avem la dispoziție, toți jucătorii care sunt apți, încep să intre într-un ritm de joc apropiat de cel competițional. Noi tratăm orice joc de pregătire la fel ca unul oficial. La lovitura de pedeapsă a executat Lazea, pentru că există o ordine a executanților. Pe el îl cunosc destul de bine, a executat loviturile de pedeapsă și la Lugoj. Era unul dintre cei trei jucători desemnați să execute, iar cum Ignea era ieșit, era normal ca Lazea să execute”.

Au arbitrat: Mirel Pacealoiu – Bogdan Balaj şi Claudiu Boici.

Fotografiile…

 

The post ASU Politehnica, 3-2 cu Centrul Național de Pregătire: FOTO. Petruescu: ”Încetul cu încetul, toți jucătorii pe care îi avem la dispoziție, toți jucătorii care sunt apți, încep să intre într-un ritm de joc apropiat de cel competițional” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*