Atenţi la semnificaţia zilei, poliţiştii au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor              

Polițiștii maramureşeni au fost prezenţi azi, 8 Martie, atât în trafic cât şi în trenurile de călători, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor câte o floare, cadou simbolic al preţuirii femeii.

 Obișnuitul sentiment de „nelinişte” pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este oprit de polițiști s-a transformat, azi, 8 Martie, în zâmbete și bucurii pentru zeci de șoferițe, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii. 

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş le-au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic.

Flori, zâmbete, respect şi preţuire şi la Sighetu Marmaţiei – atât pentru femeile care conduceau autoturisme cât şi pentru cele care s-au deplasat în calitate de pieton.

Nu au fost uitate nici doamnele şi domnişoarele care au călătorit azi cu trenul. Poliţiştii Biroului Transporturi Maramureş au respectat tradiţia şi de la primele ore ale dimineţii le-au surprins plăcut, oferindu-le în semn de respect şi preţuire, câte o floare.

 Să vă bucuraţi de viaţă, familie şi prieteni în fiecare zi şi să aveţi o primăvară minunată!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*