Atenţie la dezinfectantul de mâini! Unele pot fi periculoase! Iată ce efecte are produsul acesta

Un gel dezinfectant cu reacţii adverse neaşteptate a pătruns pe piaţa din România, iar specialiştii ne recomandă să fim atenţi la ce produse folosim în această epidemie de coronavirus.

Atenţie la gelul dezinfectat pe care îl folosiţi pentru mâini! Unele produse de acest tip fabricate la noi în ţară pot provoca efecte adverse mai puţin întâlnite în acest caz, precum „somnolenţă sau ameţeală”, după cum se arată chiar pe eticheta produsului (vezi foto).

„Dacă te apucă amețeala/somnolența când te afli într-o bancă, e de la dezinfectantul oferit moca de ei! Nu vă mai dați ca disperaţii cu dezinfectant până la coate! Mai citiți și voi eticheta, nu tot ce e gratis este și bun!”, este îndemnul făcut de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Dezinfectantul de mâini care poate „provoca somnolenţă sau ameţeală”

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Pe eticheta produsului, se poate citi că dezinfectantul pentru mâini este „pe bază de alcool. Se aplică nediluat pe mâinile uscate. Nu necesită clătire”. Dezinfectantul este pentru igiena umană şi este o soluţie transparentă.

Totuşi, „poate provoca somnolenţă sau ameţeală”, este avertismentul de pe eticheta dezinfectantului, iar producătorul este local.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*