Atenție la gropi! Plombările încep abia în aprilie

Primăria Lugoj a anunțat că așteaptă aprobarea bugetului, preconizată abia în aprilie, pentru a da startul lucrărilor de inter­ven­ții pentru repararea carosabi­lului deteriorat, de pe drumurile din municipiu.
Până acum, au fost identificați mii de metri pă­trați de gropi și fundații de străzi care au cedat.

“Vom interveni imediat după aprobarea bugetului. Pentru a nu mai pierde timp plombările se vor face prin atribuire directă și sperăm să găsim o firmă profesionistă, care să facă lucrări de calitate. Nu ne mai permitem să aruncăm bani pe lucrări care trebuie refăcute la scurt timp. Am încercat săp­tă­mânile trecute să acoperim cu asfalt la rece câteva gropi apărute pe Podul de Fier și în câteva zone principale cu trafic intens, dar după cum s-a văzut asfaltul nu ține. Am identificat în tot o­ra­șul o suprafață de circa 5000 de metri pătrați de carosabil, care trebuie refăcută. În principal se va lucra pe drumurile intens cir­culate, dar vom intra și în câ­teva cartiere, unde drumurile sunt mai sparte. Sperăm să exe­cutăm o bună parte până la Paști”, a explicat Claudiu Buciu, prima­rul Lugojului.

Starea drumurilor din Lugoj este deficitară, probleme mari sunt întâlnite pe strada K. Wallisch, Privighetorii, Poalele Viilor și pe cele două poduri rutiere.

Articolul Atenție la gropi! Plombările încep abia în aprilie apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*