Atenţie la penele auto provocate de infractori !

Indivizi care operau prin metoda „înţepatul roţilor”, săltaţi de poliţiștii prahoveni

F.T.

Fapt real, nu desprins din filme: în ziua de 10 mai a.c., un bărbat parchează mașina pe Strada Industriilor din Ploiești și merge la un bancomat. Scoate 3.000 de lei, pe care-i pune într-o borsetă și apoi se întoarce la autoturism. Observă că una dintre roți este pe jantă și se duce la portbagaj, pentru a o înlocui cu cea de rezervă. Nu înainte de a lăsa borseta cu bani în mașină…
În timp ce se pregătea să schimbe roata, observă un musafir nepoftit în autoturism, care cotrobăia de zor ! Mai exact, un hoț. Acesta din urmă, la apariția proprietarului mașinii, o ia la fugă. Este anunțată poliția.
De la acest incident au demarat cercetările oamenilor legii din cadrul IPJ Prahova. Iar ieri dimineață, oamenii legii, sprijiniți de colegi din Giurgiu, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au descins la opt locații din Giurgiu, la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda ,,înțepare roți”.
“Din cercetări a reieșit că, la data de 10 mai a.c., persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o mașină, o borsetă cu bani, după ce, anterior, ar fi înțepat anvelopele acestui autoturism. De asemenea, din verificări, au rezultat indicii temeinice că aceștia sunt bănuiți și de comiterea mai multor furturi, în județul Giurgiu. Trei persoane au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”.
La acțiunea de ieri au participat și jandarmi.
În contextul amintit mai sus, poliția prahoveană atrage atenția asupra faptului că au mai fost semnalate cazuri de furturi prin metoda „înțepare roți” și, pe cale de consecință, recomandă șoferilor să fie vigilenți atunci când găsesc roțile autoturismului dezumflate.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*