Atenţie maximă! Care este obiectul din restaurant pe care nu trebuie să puneţi mâna niciodată. O să rămâi surprins când vei afla ….

Atenţie maximă! Care este obiectul din restaurant pe care nu trebuie să puneţi mâna niciodată. O să rămâi surprins când vei afla ….

Nu multi oameni cunosc pericolele la care se expun atunci cand manca la restaurant.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

O sa ramai surprins cand vei afla ce se poate intampla atunci cand iei masa in in oras!

Se stie ca obiectele din locurile aglomerate sunt pline de microbi, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti atunci cand intram in contact cu ele. Unul dintre acestea sunt meniurile din restaurante.

Paginile meniului sunt atinse zilnic de sute de clienti si in cele mai multe cazuri nu sunt niciodata curatate. Recomandarea specialistilor este sa te speli bine pe maini dupa ce comanzi, iar daca nu ai aceasta optiune roaga-l pe ospatar sa-ti recomande ceva de mancare.

Masura de prevedere este binevenita in actuala pandemie de coronavirus. România a înregistrat, sambata, 11 iulie 2020, un nou record la numărul cazurilor noi de COVID-19. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat un număr de 698 de cazuri noi în ultimele 24 de ore după efectuarea a14610 de teste. De asemenea, au fost înregistrate 24 decese, iar 239 de pacienţi sunt la Terapie Intensivă.

Până sâmbătă, 11 iulie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.079 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.613 au fost externate, dintre care 21.414 de pacienți vindecați și 1.793 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare și 406 pacienți externați la cerere cu test pozitiv.Sursa: romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*