Atenție! Se oprește gazul pe 14 străzi din Lugoj

Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pe 14 străzi din municipiul Lugoj.
Pentru efectuarea înlocuirii și modernizării unei vane subterane din sistemul de distribuție al gazelor naturale, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în pe străzile: Cuza Vodă, Caransebeșului, Panait Cerna, Gheorghe Lazăr, Episcop dr. Ioan Bălan, Sudului, Nicolae Bălcescu, Pavel Chinezu, Țesătorilor, Dorobanților, Smârdan, Griviței, Rahovei și Memorandumului, joi, 13 mai, începând cu ora 09.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800/800928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265/200928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articolul Atenție! Se oprește gazul pe 14 străzi din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*