Atenție! Un cartier și trei străzi din Lugoj rămân fără alimentarea cu gaze naturale

Compania Delgaz Grid a anunțat că va sista temporar alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din municipiul Lugoj, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție gaze naturale.
Alimentarea cu gaze naturale va fi oprită joi, 15 iulie, între orele 7.00 – 22.00, parțial în cartierul Micro 3 și pe străzile Dragalina, Timișorii și Agriculturii.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale, care se va realiza treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulțumește clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări.

Articolul Atenție! Un cartier și trei străzi din Lugoj rămân fără alimentarea cu gaze naturale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*