Atletico Arad câștigă la Timișoara grupa vestică în Trofeul Gheorghe Ene

CS Atletico Arad a obținut în acest weekend fără înfrângere locul 1 în Zona 7 a ”Trofeului Gheorghe Ene” și implicit calificarea la turneul final al ediției în curs în tradiționala întrecere de copii la nivel național, rezervată generației 2009.

Sala de jocuri sportive ”Profesor Mircea Albu” din strada Amforei a fost vineri și sâmbătă gazdă a turneului patrulater în sistem campionat reunind campioanele județene ale ”Trofeului Gheorghe Ene” din Alba, Arad, Caraș-Severin și Timiș iar reprezentanta celor de pe Mureș a trecut și de faza zonală, intrând în turneul final de luna aceasta, adjudecat în edițiile anterioare la această categorie de vârstă de CSM Focșani în 2014, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi în 2015 respectiv AS FC Interstar Sibiu anul trecut.

Gazda turneului Zonei 7, ASU Politehnica, a remizat 2-2 cu Atletico Arad în meciul inaugural al patrulaterului, tot în prima zi a competiției de la Timișoara atât Juniorul Aiud cât și copiii de pe malurile Mureșului trecând la scor de CSM Școlar Reșița, cu 8-0 respectiv 9-0, iar reprezentanții județului Alba s-au impus la limită în dauna alb-violeților, cu 1-0.

În consecință, sâmbătă dimineață, după ce ASU Politehnica a câștigat cu 8-2 în fața reșițenilor, jocul CS Atletico Arad – Juniorul Aiud a avut un caracter decisiv pentru stabilirea învingătoarei în Zona 7, copiii de pe malurile Mureșului, antrenați de Marcel Cîmpian și Flavius Stoica, triumfând cu 2-1 și preluând de la învinșii din Alba locul I în patrulater.

ASU Politehnica a reprezentat fotbalul timișean în faza zonală a ”Trofeului Gheorghe Ene” după ce câștiga cu 3-2 finala județeană cu ACS Atletico Timișoara.

Iar de mâine intră în teren generația de 2008, în zonalele ”Trofeului Gheorghe Ola”, ACS Poli urmând a juca la Reșița cu gazda CSM Școlar și AFC Unirea 1924 Alba Iulia iar marți dimineață cu Atletico Arad.

 

The post Atletico Arad câștigă la Timișoara grupa vestică în Trofeul Gheorghe Ene appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*