Atleţii de la CSŞ Ploieşti – patru titluri de campioni ai României la U20

În zilele de 30 și 31 iulie, s-a desfășurat, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, Finala Campionatului Național de Atletism pentru juniori 1 (U20), la care atleții de la Clubul Sportiv Şcolar Ploiești au avut evoluții excelente, reușind să intre în posesia a patru medalii de aur.
La individual, primele două medalii de aur au fost obținute de Andrei Remus Niculiță, în proba de 200m (21.53 sec.) și cea de 400m (46.97 sec. – record personal), la care, de curând, a fost finalist la Campionatele Europene, elevul profesoarei Maria Andrei intrând, astfel, în posesia titlurilor de campion al României.
De asemenea, clubul ploieştean a mai obţinut două titluri naţionale în cadrul probelor de ştafetă.
La proba de ştafetă 4 x 100m masculin, pregătită de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, CSŞ Ploieşti a obținut titlul medaliile de aur, sosind pe prima poziţie, cu timpul de 42.73 secunde, în componența Darius Cornescu, David Gudi, Robert Ioniță, Andrei Niculiță.
Încă o medalie de aur pentru CSŞ Ploieşti a mai fost obținută de ștafeta 4 x 400m masculin, elevii profesorului Robert Munteanu, în componența Mihăiță Neagu, Alberto Dragomir, Răzvan Popa, Robert Marinescu, reușind să intre în posesia titlului naţional, stabilind cel mai bun timp din competiţie: 3:23.96 minute.
De menționat că CSŞ Ploieşti şi-a trecut în palmares şi o medalie de bronz, prin sportivul Robert Marinescu, pregătit de profesorul Robert Munteanu, încheind al treilea cursa de 100m, cu timpul de 11.09 secunde.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*