Atleții lugojeni au cucerit 11 medalii la Etapa Județeană de Cros

Municipiul Lugoj a găzduit duminică, 21 februarie, Etapa Județeană de Cros din cadrul Campionatului Național de Cros. Competiția s-a desfășurat pe câmpul din apropiere de fostul Hipodrom.
Manifestarea a reunit la start sportivi de la nivelurile de vârstă juniori II (n. 2006), juniori III (n. 2007), copii I (n. 2008), II (n. 2009), III (n. 2010), IV (n. 2011) și spiriduși (n. 2012,2013,2014). Întrecerea a contat pentru calificările la finala Campionatului Național de Cros, pentru juniori II, III și copii și copile I, care este programată în aprilie, la Botoșani.

Au participat circa 150 de atleți de la LPS Banatul Timișoara, AS Athletic Timișoara, Giroc, Chișoda, ASO Deta și CSȘ Lugoj. Cei doi antrenori lugojeni ai clubului de pe Timiș, profesorii Adrian Vrudnik și Vasile Canea au înscris în concurs 25 de sportivi la toate nivelurile de vârstă. Atleții de la CSȘ au confirmat prin cucerirea a 11 medalii, dintre care patru au fost de aur, trei de argint și patru de bronz. Două dintre medaliile de aur aparțin echipelor de cros junioare III și copii IV, iar două medalii de argint au fost cucerite de echipele de copile I și spiriduși.

“A fost o etapă reușită pentru clubul nostru. Lugojul a strălucit la toate categoriile. Am avut noroc și de o vreme bună, potrivită pentru alegare. Nu am avut probleme deosebite. Pentru finala de cros avem 11 sportivi calificați. Este vorba de Natalia Dragoș la copile II,  echipa de junioare III alcătuită din Alicia Cojorean, Vanesa Netedu, Timeea Stuleanec, Patricia Petrescu, Timeea Costa, Sarah Bozdog și echipa de copile I formată din Cristian Ionaș, Loredana Crețu, Sara Stuleanec și Raisa Groza. Megrem la finala de la Botoșani cu speranța într-o medalie sau o clasare în primii cinci. Anul acesta va fi foarte dificil, mai ales la junioare III, unde este cea mai mare participare din țară, iar echipa noastră este în primul an al categoriei de vârstă, 2007, cu excepția Aliciei Cojorean care este din 2006. Echipa de junioare III a CSȘ Lugoj a cucerit anul trecut o medalie de argint la copile I și sperăm să continue acestă serie a rezultatelor pozitive. Mulțumim părinților și sponsorilor care au ne-au sprijinit și au fost alături de noi la această etapă județeană”, a precizat Vasile Canea.

Etapa de cros de la Lugoj a fost organizată de CSȘ Lugoj împreună cu Primăria Lugoj și Asociația Județeană de Atletism.

Articolul Atleții lugojeni au cucerit 11 medalii la Etapa Județeană de Cros apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*