Au adoptat o fetiţă abandonată într-o gară, însă nici prin cap nu le-a trecut ce va face copila când o vor duce acasă

Povestea emoţionantă a unei fetiţe din China a impresionat o lume întreagă. În urmă cu mulţi ani,  micuţa de doar o lună a fost abandonată într-o gară din China, într-o cutie de pantofi. Era singură, iar toţi cei care treceau pe lângă ea o ignorau.

Viata i-a suras cand un om cu suflet mare a luat-o si a dus-o la un orfelinat. Asa a salvat-o de la moarte. Chuck si Kim Walker, un cuplu din America, isi pierdusera al doilea copil la nastere. Cei doi mai aveau deja un baietel, dar isi mai doreau un copilas in casa.

Chuck si Kim auzisera in trecut de fetita care fusese abandonata la nastere si au fost atat de impresionati de micuta, incat au decis pe loc sa o infieze. Cand au luat-o acasa, copila avea deja un an.

Abia dupa ce au stat impreuna cu ea, cei doi soti au avut parte de o surpriza neasteptata. Si-au dat seama ca fetita avea un talent deosebit, scrie ciao.ro.

„Cand a pasit pentru prima oara in casa noastra, s-a apropiat de ceasul din hol, a ascultat melodia si apo a inceput sa imite sunetele”, au marturisit americanii.

McKenzie a implinit 9 ani si deja a participat la mai multe concursuri muzical.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*