Au intrat pe strada bună! După trei meciuri fără victorie, „U” Cluj făcut spectacol în deplasare, cu Daco-Getica

Universitatea Cluj a câştigat categoric meciul cu Daco-Getica Bucureşti, din etapa a 28-a a Ligii a II-a, scor 6-2.

La primul meci cu Mircea Cojocaru director tehnic, dar şi cu Goga revenit după două etape, „studenţii” au făcut spectacol pe terenul unei echipe care a plecat neînvinsă de pe Cluj Arena în tur.

Clujenii au dominat autoritar prima repriză. Hotărâţi să şteargă ruşinea din meciul cu Mioveniul, jucătorii lui Lobonţ şi Cojocaru au început tare, iar până la golul lui Gavra din minutul 31, Giurgiu, Pârvulescu, Coman, Florescu şi acelaşi Gavra au ratat câteva şanse importante la poarta bucureştenilor.

După 1-0, „studenţii” nu au slăbit ritmul, iar Goga a rezolvat meciul încă din prima repriză cu golul din minutul 43. Atacantul revenit în echipă după două etape de suspendare a înscris şi golul meciului, imediat după reluarea partidei, iar ziua perfectă pentru „U” a continuat cu reuşita lui Pîrvulescu.

S-a jucat mult mai relaxat până la final, iar după golul lui Stănescu din minutul 74, Gavra a făcut şi el dubla cu reuşita de 5-1. Călinţaru a marcat pentru 2-5, dar scorul final l-a stablit Haţiegan, iar “U” pare să fi trecut peste momentele dificile din ultimele trei etape.

Cel puţin până mâine, Universitatea a urcat pe locul doi în clasamentul ligii secunde.

Daco-Getica București

Au mai intrat: Tudorică, Neacşu, Motroc. Antrenor: Marius Baciu

“U” Cluj

Au mai intrat: Greu, Ursu I, Burghele. Antrenor: Bogdan Lobonţ

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*