Au venit, au văzut, au plecat! Fiasco total la alegerile organizate “pe fugă” la PNL Lugoj

Alin Nica, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a avut parte de o sală goală la Casa de Cultură a Sindicatelor.

De la Lugoj au fost prezenţi doar trei membri de partid, dintre care unul a plecat văzând că totul este o cacealma.

Toată treaba, care a început de la ora 17, a durat cinci minute, cei veniţi din Timişoara plecând spre domiciliu, considerând întrunirea nestatutară din cauza cvorumului.

Alin Nica a promis că va reveni în municipiul de Timiş după alegerile judeţene, programate în 7 august.

“Putem organiza alegeri în PNL Timiş, pentru că avem 75% din filialele judeţene în care s-au votat noile conduceri. Lugojul e municipiu şi am încercat să organizăm şi aici alegeri, dar nu s-a putut din partea lipsei membrilor. Vom face acest lucru după 7 august, pentru că nu ne împiedică nimeni, atâta timp cât am încercat şi la Lugoj. Nu e nimic nestatutar”, a declarat Alin Nica, preşedintele interimar PNL Timiş.

Şeful judeţului a fost tatonat de către opozanţii Claudiu Chira – deputat şi Raul Ambruş, fost candidat la preşedenţia PNL Timişoara.

Cei doi au declarat la unison că în PNL Timiş s-a instaurat o dictatură impusă de doar câţiva oameni.

Mai multe detalii privind alegerile alerte de la PNL Lugoj, cu declaraţiile deputatului Chira şi a lugojeanului Ambruş, în ediţia de joi a săptămânalului Redeşteptarea.

Articolul Au venit, au văzut, au plecat! Fiasco total la alegerile organizate “pe fugă” la PNL Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*