Au vrut puţin, s-au ales cu puţin. CFR Cluj a făcut egal la Craiova, după un meci în care principalul obiectiv a fost atins

foto: facebook/universitatea craiova

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

În faţa unei echipe vlăguite de puteri, mai ales în partea secundă, CFR-ul nu a forţat mai mult decât trebuia pentru a lua un punct, iar distanţa până la FCSB s-ar putea micşora la trei puncte.

Prima repriză a partidei din Oltenia a avut două părţi. Clujenii au început mai bine, iar Omrani a ratat două ocazii în primele două minute, după care oltenii au apărut şi ei periculoşi la poarta lui Arlauskis, care a blocat şutul lui Cicâldău.

Craiova a cerut un penalty la un henţ al lui Bordeianu, după care ardelenii au cerut, tot pentru henţ, al doilea „galben” la Bancu, însă arbitrul Marius Avram nu a mulţumit niciuna din cele două echipe. Finalul de repriză a consemnat o ocazie uriaşă a lui Bud, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

CFR-iştii i-au lăsat pe olteni să domine în debutul părţii secunde, însă ardelenii nu au avut nicio emoţie în defensivă. Ba mai mult, Omrani şi Bordeianu au ratat şanse bune la poarta lui Pigliacelli, dar odată cu trecerea timpului CFR-ul nu a preluat controlul partidei, deşi Craiova a început să se chinuie tot mai tare.

Până la urmă s-a terminat 0-0, un egal care îl mulţumeşte pe Dan Petrescu, deşi echipa sa ar putea să fie doar la trei puncte în faţa celor de la FCSB mâine seară, înaintea derby-ului de duminică.

Universitatea Craiova

Au mai intrat: Bic, Bărbuţ. Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj

Au mai intrat: Costache, Moutinho, Peteleu. Antrenor: Dan Petrescu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*