AUDIO – EXCLUSIV / Adrian Troscenco, organizator ”Legenda Lupilor”: ”Daniel Chiriță va avea și meci de retragere dacă Petrolul va promova!”. Îi face turneu de retragere și unui dinamovist

Promotorul Adrian Troscenco, cel care a produs “Legenda Lupilor”, spectacol de gală în onoarea fostului fotbalist al Petrolului, Daniel Chiriță, a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM despre evenimentul desfășurat sâmbătă, la Ploiești.

Sport Total FM a fost unul dintre partenerii media ai evenimentului.

”A fost o zi fantastică, un turneu senzațional unde am revăzut echipe de legendă și glorii ale fotbalului românesc. Tortul a fost cu dedicație pentru sărbătoritul Daniel Chiriță, care astăzi a împlinit 44 de ani, de la școala de fotbal pe care o are aici, în Ploiești.

Turneul a fost obositor, s-a jucat 6-7 ore aproape încontinuu. Într-o grupă a fost Steaua, Dinamo și Rapid, iar în cealaltă Petrolul, Naționala Artiștilor și FC Argeș. În semifinală, Dinamo a bătut Naționala Artiștilor. La Dinamo au jucat Lupescu, Dănciulescu. Petrolul lui Daniel Chiriță și Fane Preda a trecut de Steaua, după lovituri de departajare, în cealaltă semifinală. În finală, s-a ajuns iar la lovituri de la 7 metri și a câștigat Petrolul Ploiești. 

I-am avut ca invitați printre alții pe Leonard Doroftei și Cătălin Burlacu, simbol al baschetului din Ploiești.

Îi mulțumesc lui Mircea Dridea, care i-a promis lui Daniel Chiriță că va avea un meci de retragere pe stadionul Ilie Oană dacă Petrolul va promova în Liga a II-a!

Am discutat cu Marius Niculae și cred că în curând și el va avea un turneu, probabil și de o mai mare amploare. Mi-ar plăcea să facem o Ligă a Legendelor și să îi am și pe cei din Craiova Maxima. Vreau să facem această Ligă să fie profi, în parteneriat cu LPF și FRF.

Următorul eveniment va fi o surpriză pentru retragerea unei glorii a fotbalului românesc. Va fi pe teren mare, ceva special, sper să adunăm mai multe generații, pe lângă cea a României din 1994”, a spus Adrian Troscenco, în emisiunea ”Liga de weekend”.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Adrian Troscenco, organizator ”Legenda Lupilor”: ”Daniel Chiriță va avea și meci de retragere dacă Petrolul va promova!”. Îi face turneu de retragere și unui dinamovist apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*