AUDIO – EXCLUSIV / Adrian Vasile, in studioul Sport Total FM: „Antrenorii din zona scandinava vin cu o structura bine asezata pe hartie, simpla, dar pusa la punct cu mare exactitate!”

Adrian Vasile, antrenorul secund el echipei feminine de handbal, CSM Bucuresti, a fost prezent miercuri in studioul Sport Total FM, in calitate de invitat al emisiunii „Trafic sport”, moderata de Horatiu Sima si Ionel Lutan.

La 10 ani m-am apucat de handbal si am evoluat pana la 29 de ani. Am jucat la Steaua in marea majoritate a carierei. Am vastigat Chellenge Cup, asta ar fi cea mai mare performanta a mea ca jucator.

M-am pregatit pentru meseria asta fara sa imi dau seama ca asta voi ajunge sa fac. Am primit o oferta de la Steaua, care retrogradase, pentru pregatirea fizica si dupa un an si jumtate, dupa ce am revenit in Liga Nationala, am primit oferta de la CSM pentru a fi unul dintre antrenorii secunzi, dar ma ocup si de pregatirea fizica. O handbalista alearga intr-un meci 4-5 km, mai mult decat alearga un handbalist!

Intr-adevar s-au schimbat antrenorii destul de des, dar credem ca deciziile au fost foarte bune. Sigur, toti ne dorim sa continuam cu acelasi antrenor cu care sa obtinem performantele dorite.

Antrenorii din zona scandinava vin cu o structura bine asezata pe hartie, simpla, dar pusa la punct cu mare exactitate, asta fiind diferenta intre zona noastra si ce a lor. Am discutat recent cu Helle Thomsen.

Pe 18 iulie vom avea reunirea cu toate fetele. Vom sta numai in Bucuresti. Alaturi de noi va face pregatire si echipa din Copenhaga, o practica des intalnita la echipele feminine. Vom merge in Macedonia, 22-26 august, la Vardar, unde vom avea un turneu amical, dar foarte puternic. Echipa are 18 jucatoare. Avem dubluri pe fiecare post plus inca patru jucatoare.

In Champions League am nimerit intr-o grupa favorabila. Avem un culoar favorabil pana in Main Round. Vardar a ramas foarte periculoasa, s-a mai intarit in aceasta perioada, la fel si Buducnost, de Gyor nu mai spunem …”, a declarat fostul handbalist Adrian Vasile.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Adrian Vasile, in studioul Sport Total FM: „Antrenorii din zona scandinava vin cu o structura bine asezata pe hartie, simpla, dar pusa la punct cu mare exactitate!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*