AUDIO – EXCLUSIV / Alexandru Curtean a semnat cu AFC Hermannstadt: „Vine acasa sa puna umarul la indeplinirea obiectivului”

Teodor Birt, presedintele formatiei AFC Hermannstadt, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia actuala din cadrul echipei si a dezvaluit faptul ca Alexandru Curtean este noua achizitie a sibienilor.

„Suntem pe ultima suta de metri cu transferurile si, de asemenea, ne ocupam de ceea ce inseamna investitiile pe care primaria le face la Stadionul Municipal. Stadionul va arata bine, chiar sunt incantat de ceea ce am vazut. Sunt convins ca va ramane toata lumea surprinsa de ceea ce se va face la Sibiu. O sa fie un stadion aproape nou.

N-am anuntat inca pe nicaieri, urmeaza sa anuntam in seara asta pe site-ul nostru. Am semnat cu Alex Curtean. Este un sibian care pana acum nu a jucat la Sibiu, dar o va face la noi. Vine acasa sa puna umarul sa ne ajute la indeplinirea obiectivului echipei. Al doilea transfer este tot un jucator de Liga I, dar nu il pot spune inca. Nu pot spune ca se incheie cu acesti jucatori campania de transferuri”, a declarat Teodor Birt, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

Echipa sibiana va pleca in cantonament in Antalya, acolo unde va disputa cinci partide amicale, in vederea pregatirii returului de campionat si atacarii promovarii in Liga I.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Alexandru Curtean a semnat cu AFC Hermannstadt: „Vine acasa sa puna umarul la indeplinirea obiectivului” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*