AUDIO – EXCLUSIV / Aurel Ticleanu a implinit 59 de ani si a depanat amintiri la Sport Total FM!

Aurel Ticleanu, fostul fotbalist al Universitatii Craiova, a implinit sambata, 20 ianuarie, varsta de 59 de ani si a marturisit in exclusivitate la Sport Total FM ca se simte mai tanar decat arata datele din buletin.

Fostul fotbalist a depanat amintiri in cadrul emisiunii „Liga de weekend” moderata de Narcis Drejan si Dragos Borchina si a dezvaluit cum a ratat un transfer la Paris Saint-Germain.

Alaturi de Craiova Maxima, Ticleanu a castigat doua titluri de campion si patru Cupe ale Romaniei, iar in tricoul echipei nationale a jucat de 44 de ori si a reusit sa inscrie doua goluri.

Totusi, vicepresedintele Comisiei Tehnice a FRF a dezvaluit care este cea mai mare mandrie din viata sa. „Cele mai mari trofee sunt cei trei copii ai mei”, a marturisit Ticleanu, la Sport Total FM.

Despre situatia fotbalului romanesc: „Lucrurile ar trebui sa porneasca de jos, de la cei mici. Scouting-ul ar trebui sa fie facut de catre echipele mari, la echipele mici, iar loturile nationale sa selectioneze de la echipele mari”. 

Despre „razboiul” dintre actuala conducere a FRF si Generatia de Aur: „Cei din Generatia de Aur au usa deschisa la federatie. Nu s-a pus niciodata problema unui razboi. Copiii au nevoie de exemple. Asa cum il duci pe Belodedici sa le arate ce sa faca in aparare si Vladoiu in atac, asa poti sa il duci si pe Prunea sa ii invete pe portari”.

ASCULTA INTEGRAL

 

The post AUDIO – EXCLUSIV / Aurel Ticleanu a implinit 59 de ani si a depanat amintiri la Sport Total FM! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*