AUDIO – EXCLUSIV / Aurel Ticleanu: „Probabil ca Misa nu ar fi avut statuie daca nu s-ar fi implicat politicul!”

Ziua de 2 februarie va ramane una cu semnificatii triste in istoria fotbalului romanesc. In urma cu 25 de ani, Michael Klein se stingea la doar 33 de ani, in timpul unui antrenament al formatiei sale, Bayern Uerdingen, echipa la care se transferase dupa Campionatul Mondial din Italia.

Vineri, fosti colegi de-ai lui Misa Klein, cunoscuti, apropiati, membrii ai familiei s-au aflat la Hunedoara pentru a omagia 25 de ani de la disparitia fostului mare fotbalist. Acestia au mers la mormantul lui Misa Klein, au vizitat castelul Corvinilor si au asistat la dezvelirea unei statui care-l reprezinta pe Klein.

Ma leaga multe amintiri de Misa. Eu sunt nascut la Teliucu, in Hunedoara. Prin ’79 am ajuns la nationala, iar el a venit la lot prin ’80-’81, iar atunci, vorbind despre Hunedoara, am aflat de la el ca am fost in aceeasi generala, in aceeasi clasa cu mine! Nu ne venea sa credem.

A fost un eveniment emotionanant. Ando (n.r – Ioan Andone) a avut un rol extraordionar in organizarea acestui jubileu. Au venit multi dintre fostii coechipieri si lui Misa de la Corvinul.

Unii au venit si pentru campanie … ca vin alegerile al FRF. Probabil ca daca nu se implica politicul, Misa nu ar fi avut statuie.”, a spus Aurel Ticleanu, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

… despre titlu: CFR-ul pleaca din pole-position, dupa transferurile pe care le-a facut. Sa vedem ce va fi …

The post AUDIO – EXCLUSIV / Aurel Ticleanu: „Probabil ca Misa nu ar fi avut statuie daca nu s-ar fi implicat politicul!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*