AUDIO – EXCLUSIV / Claudiu Vaiscovici: „Nu facem nimic la FRF daca nu schimbam mentalitatea!”. Ce spune despre Dinamo: „Mi-e frica din ce in ce mai mult sa nu o luam pe urmele Rapidului”

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaiscovici, 54 de ani, a vorbit despre lupta ce se va da pentru sefia FRF, dar si despre echipa din „Stefan cel Mare”, care se chinuie sa termine actualul sezon regular din Liga 1 pe loc de play-off.

Am fost surprins de reveniera lui Ionut Lupescu in fotbalul romanesc.

Cred ca totul a venit si pe fondul indeciziei a celor de aici, a celor care sunt in fotbal, din generatia noua, care se cam impng de la spate, befiind decisi in niiciun moment pentru a candida.

Cred ca sunt semnale destule pentru a castiga, altfel nu-l vad pe Ionut intrand in aceasta mocirla. Important va fi si sustinerea pe care o va avea de afara, chiar daca domnul Burleanu spune ca se bazeaza pe voturile sefilor AJF-urilor, oameni cu experienta intr-ale votatului. La ora actuala, fotbalul romanesc este condus de aceste AJF-uri si sper sa nu se mai intample asta.

Eu cred ca echipa lui Ionut trebuie sa incerce sa schimbe intreaga mentalaitate a celor care sunt acum. Doar asa ne putem inscrie pe un drum bun, altfel tot in joc vor merge.

Legat de Dinamo, tare mi-e frica sa nu ajungem in situatia in acre se afla Rapidul … Dar ma bucur ca nu mai aud de «New Dinamo»”, a declarat Claudiu Vaiscovici, in cadrul emisunii „Executii in direct”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Claudiu Vaiscovici: „Nu facem nimic la FRF daca nu schimbam mentalitatea!”. Ce spune despre Dinamo: „Mi-e frica din ce in ce mai mult sa nu o luam pe urmele Rapidului” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*