AUDIO – EXCLUSIV / Echipa Atlantic4, in studioul Sport Total FM: „Dormeam 4-5 ore din 24”

Andrei Rosu, Marius Alexe, Vasile Osean si Ionut Olteanu la Sport Total FM

Membrii echipajului Atlantic4 au fost prezenti in studioul Sport Total FM, in calitate de invitati ai emisiunii „Fluier final”, moderata de Narcis Drejan, pentru a vorbi despre cea mai grea cursa de canotaj din lume.

Andrei Rosu, Vasile Osean, Ionut Olteanu si Marius Alexe vorbesc despre „provocarea suprema” si despre recordul stabilit in cadrul acestei competitii. Romanii au inregistrat cea mai rapida travesare a Oceanului Atlantic cu o ambarcatiune de tip PURE de 4 membri, anume 38 de  zile, 14 ore si 32 de minute.

„Fizic ne simtim foarte bine. Ne-am revenit destul de repede. Personal, eu nu mai am rau de mare (n.r. rade). Noi am fost privilegiati pentru ca am fost 4 si nu am ajuns la stadiul de prieteni imaginari sau personificat obiecte in jurul nostru”, spune Andrei Rosu.

„Recuperez kilogramele pierdute cu o viteza fantastica. Mi-e frica sa ma urc pe cantar. Astept sa incep sa alerg sa ma stabilizez cumva. In timpul cursei am dormit aproximativ 4 ore din 24, dar in primele patru zile nu am dormit deloc”, spune Marius Alexe.

„Pentru cursa eu m-am pregatit punand 7 kilograme, iar la finalul cursei slabisem cu 5,5 kilograme. Fizic ma simt bine, mi-am reluat serviciul, am inceput sa merg din nou la sala. Ma simt mandru de mine”, spune Vasile Osean.

„De cateva zile am reluat si munca. Ma simt bine fizic, am probleme doar cu nasul, il am infundat. Activitatile mi se par mult mai usoare acum. Timpul parca trece mai usor. Am plecat de la 72 de kilograme si am ajuns la 90 de kilograme inainte de cursa”, spune Ionut Olteanu.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Echipa Atlantic4, in studioul Sport Total FM: „Dormeam 4-5 ore din 24” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*