AUDIO – EXCLUSIV / Edi Iordanescu: „Suntem cu sabia deasupra capului!”

Adi Iordanescu, antrenorul Astrei Giurgiu, a intervenit la Sport Total FM, dupa ce s-a incheiat prima etapa din 2018 in Liga 1. Trupa giurgiuveana a remizat pe terenul campioanei en-titre, FC Viitorul, 1-1, astfel ca, dupa 23 de etape, Astra a acumulat 38 de puncte si a ajuns la 3 meciuri consecutive fara infrangere. Echipa giurgiuveana ramane pe pozitia a patra, dar distanta fata de Dinamo, prima echipa pe loc de play-out, a ramas la 3 puncte.

Noi, impreuna cu Dinamo, am avea cel mai dificil program, mai ales ca ne vom si intalni in ultima etapa din sezonul regular. Noi avem avantajul unor puncte in plus … Vom vedea ce va fi.

Cateva echipa au miscat interesant pe piata transferurilor in aceasta iarna. Imi place ce vad la Medias, la Iasi, echipe care vor pune probleme in urmatoarele etape. Cel putin noi nu vom avea meci usor cu cei de la Medias. Steaua a castigat cu emotii, au avut 4-5 ocazii mari si puteam sa mai marcheze.

Cine va fi mai constant, mai pragmatic, mai eficient va avea castig de cauza.

Practic, noi suntem cu sabia deasupra capului! Ma bucur ca am ajuns sa traim aceste emotii pozitive. Sper sa nu facem vreo surpriza cu Gaz Metan, acasa, ca apoi mergem la CFR, apoi ne vine Dinamo. Deci pentru noi, victoria cu Mediasul este extrem de importanta.

Pentru noi, dupa acest 1-1 la Viitorul, la egalitate de puncte, suntem avantajati in fata echipei lui Gica Hagi.”, a spus antrenorul Astrei, Edi Iordanescu, in cadrul emisiunii „Fluier final”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Edi Iordanescu: „Suntem cu sabia deasupra capului!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*