AUDIO – EXCLUSIV / Elisabeta Lipa, in studioul Sport Total FM: „Anul 2017 a fost anul canotajului”

Elisabeta Lipa, presedintele Federatiei Romane de Canotaj, a revenit in studioul Sport Total FM, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”, moderata de Horatiu Sima si Ionel Lutan.

„Tuturor ne-ar placea sa auzim numai de bine in sportul romanesc, dar din nefericire nu prea avem cum. Trebuie sa ne obisnuim si cu rezultate si vesti mai putin bune din sport. Toata lumea isi doreste sa castige.

Este o munca disciplinata, o munca care cere sacrificii si daca esti dispus la acestea, cu siguranta ca rezultatele incep sa apara. Anul 2017 a fost anul canotajului si noi oricum ne-am situat acolo in fata tot timpul. Am avut un an extraordinar pe toate palierele„, spune Elisabeta Lipa.

Fosta mare campioana a vorbit si despre problemele actuale ale canotajului romanesc si ale sportului in general, dar si despre situatiile pe care le-a intampinat cu fostul ministrul Dunca.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Elisabeta Lipa, in studioul Sport Total FM: „Anul 2017 a fost anul canotajului” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*