AUDIO – EXCLUSIV / Emil Sandoi, despre pregatirea de iarna a echipei FC Arges: „Am tras ceva de jucatori, nu s-au odihnit”

Emil Sandoi, antrenorul formatiei FC Arges, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia din cadrul echipei sale.

„Eu zic ca pentru momentul actual suntem ok. Eu sunt multumit. Am castigat cu Chindia, 2-1, si saptamana viitoare vom mai avea doua amicale.

Mi-e greu sa spun care e diferenta dintre Liga I si Liga a II-a, pentru ca eu am 13-14 ani de cand n-am mai antrenat in Liga a II-a si nici nu au inceput jocurile oficiale. Este o diferenta, asta e clar, ca ati vazut ce impact a avut pentru unele echipe care au promovat. Juventus a defilat in Liga a II-a si acum, in prima liga, nu au reusit sa faca nici 10 puncte intr-o jumatate de campionat. Si mai sunt exemple.

Eu am incredere in jucatorii pe care ii am. Unii dintre ei sunt cu experienta, altii sunt jucatori tineri cu perspective. Vedem ce va fi in continuare.

FC Arges sta bine din punct de vedere al infrastructurii. Nu sunt probleme de acest gen.

Astept sa inceapa campionatul, sa vedem cum ne prezentam. A fost o perioada de pregatire grea, pentru ca nu ne cunosteam. I-am vazut receptivi de fiecare data, la fiecare antrenament. S-au pregatit bine, in conditiile in care am tras ceva de ei, nu s-au odihnit”, a declarat Emil Sandoi in cadrul emisiunii „Fluier final”.

Mai multe despre echipa din subordine, dar si despre lupta pentru titlu in Liga I puteti asculta integral in inregistrarea de mai jos.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Emil Sandoi, despre pregatirea de iarna a echipei FC Arges: „Am tras ceva de jucatori, nu s-au odihnit” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*