AUDIO – EXCLUSIV / Felix Grigore, in studioul Sport Total FM: „Regulamentul pentru omologarea unui stadion nu face referire neaparat la starea gazonului”

Managerul de Competitii din cadrul FRF, Felix Grigore, a revenit in studioul Sport Total FM, in postura de invitat al emisunii „Trafic sport”, moderata de Horatiu Sima si Ionel Lutan, pentru a vorbi despre situatia esaloanelor inferioare.

„Este adevarat ca din punct de vedere financiar mai sunt echipe cu probleme, dar suntem pe drumul cel bun. Lucrurile intra pe un fagas normal, iar rezultatele incep sa fie vizibile.

Si la Liga a II-a sunt echipe in fata nou-promovate, de asemenea si la Liga a III-a sunt surprize. De exemplu, intr-una dintre serii Alexandria este pe primul loc. Sunt surprize, asta inseaman ca si in fotbalul mic nivelul este echilibrat.

Regulamentul pentru omologarea unui stadion nu face referire neaparat la starea gazonului si atunci nu putem sa vorbim despre cel care a omologat stadionul in sens negativ.

Putem spune ca de la Liga a III-a, fotbalul este deja profesionist. Vin multi spectatori la Liga a III-a, de exemplu la Agricola Borcea vin aproximativ o mie de spectatori. O alta echipa de traditie care aduce multi spectatori este Flacara Moreni care aduce in jur de 2.500 de spectatori. Cu cat competitia este mai echilibrata cu atat spectatorii vor fi mult mai multi pe stadion.

Am vazut ca au aparut zvonuri ca as candida la sefia LPF, dar nu voi candida. Chiar nu as vrea sa parasesc echipa cu care lucrez in prezent”, a declarat Felix Grigore.

Invitatul a vorbit despre loturile nationale si criteriile de selectie a antrenorilor, dar si despre situtia Ligii Elitelor. Mai multe informatii puteti asculta in inregistrarea de mai jos.

ASCULTA INTEGRAL

The post AUDIO – EXCLUSIV / Felix Grigore, in studioul Sport Total FM: „Regulamentul pentru omologarea unui stadion nu face referire neaparat la starea gazonului” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*