AUDIO – EXCLUSIV / Florentin Petre ramane optimist: „Multe echipe din Liga I ar fi invidioase pe noi”

Florentin Petre, antrenorul divizionarei secunde Foresta Suceava, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia echipei din subordine, dar si despre problemele financiare ale clubului.

Desi au aparut probleme la Suceava si echipa a pierdut oameni din staff, Petre ramane optimist si spera ca va exista continuitate.

„Situatia nu este foarte clara, dar problemele care sunt, sunt probleme vechi pe care noi le-am mostenit. Din punctul meu de vedere si al baietilor, nu este nicio problema, avem toate conditiile. Am primit tot ceea ce am cerut. Mai am nevoie de trei jucatori. Mi s-a promis ca stabilitatea financiara nu va fi o problema.

Mai sunt intarzieri salariale, o luna jumate, doua luni, dar sunt sigur ca se vor rezolva toate lucrurile astea. Am sa fac tot posibilul sa ii readuc pe cei din staff-ul tehnic pentru ca sunt oameni buni cu care am facut performanta cu ei aici. O sa vorbesc si cu conducerea, vreau sa merg pe continuitate. Acest oras merge mult mai mult. Acest oras este inconjurat de oameni de calitate care vin sa sustina echipa. Probabil si multe echipe din Liga I ar fi invidioase pe noi”, a declarat Florentin Petre, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Florentin Petre ramane optimist: „Multe echipe din Liga I ar fi invidioase pe noi” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*