AUDIO – EXCLUSIV / Florin Motroc, in studioul Sport Total FM: „In astea trei luni, am pierdut patru meciuri si asta nu mi s-a mai intamplat pana acum”

Florin Motroc, antrenorul campioanei en-titre din Oman, Dhofar SCSC, a revenit in studioul Sport Total FM luni, de la ora 20:00, in calitate de invitat al emisiunii „Fluier final” moderata de Narcis Drejan.

„N-am venit cu mana goala in tara, am venit cu o Cupa (n.r.: Supercupa Omanului). Asta e al saptelea an pentru mine in tarile arabe.

Am avut si mult ghinion dupa ce am castigat Supercupa in vara. In astea trei luni, am pierdut patru meciuri si asta nu mi s-a mai intamplat pana acum. Am pierdut doi jucatori foarte buni de echipa nationala, inca un croat si inca un fundas central. Conducatorii vor un fotbal spectaculos. Ei au fost nemultumiti de aspectul jocului anul trecut chiar daca au luat titlul, au schimbat patru antrenori. Acum i-am facut sa joace, dar n-o mai baga in poarta. Toti jucatorii pe care i-am adus mi s-au accidentat, am promovat foarte multi de la U21.

Pe 17 noiembrie vom juca primul tur din Cupa Sultanului si este un trofeu important pentru presedintele nostru care are poze in vestiar, iar acesta este singurul trofeu care ii lipseste. Problema este ca mi se intorc jucatorii de la lot pe 15-16 noaptea, spune Florin Motroc.

ASCULTA INTEGRAL

The post AUDIO – EXCLUSIV / Florin Motroc, in studioul Sport Total FM: „In astea trei luni, am pierdut patru meciuri si asta nu mi s-a mai intamplat pana acum” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*