AUDIO – EXCLUSIV / Galeria echipei UTA Arad se revolta impotriva lui Ionut Popa: „Am luat decizia sa nu mai sprijinim vocal echipa. Speram ca il vor demite”

Dan Proca, liderul suporterilor clubului UTA Arad, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre nemultumirea galeriei in legatura cu instalarea lui Ionut Popa in functia de director tehnic.

„UTA nu a mers asa cum ne-am dorit noi, dar greseli manageriale facute cu buna credinta nu pot fi intelese. Nu am avut niciodata pretentia sa fim consultati in aducerea unui antrenor, dar atunci cand se aduce atingere imaginii clubului UTA, atunci trebuie sa luam pozitie.

Prezenta noastra pentru club va fi mereu in afara oricarei discutii. Vom fi mereu prezenti. Din pacate, pentru clubul nostru, vom fi intr-o pozitie total radicala fata de cei care conduc clubul.

Partea sportiva o putem discuta doar din punctul de vedere al suporterilor. Noi nu ne facem probleme de meciurile care urmeaza sau de retrogradare. Ne facem probleme de situatia UTA-ei. Suntem convinsi ca puteau fi gasite solutii incat sa nu ne fie calcate in picioare principiile.

Am luat decizia sa nu mai sprijinim vocal echipa. O sa le aratam jucatorilor ca suntem alaturi de ei, dar, tinand cont ca parerea noastra a fost ignorata, nu vad cum am putea sa ne facem ca nu s-a intamplat nimic si sa aplaudam in continuare.

Speram ca cei care au luat aceasta decizie isi vor da seama de greseala comisa si il vor demite (n.r. pe Ionut Popa)”, a declarat Dan Proca, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”

The post AUDIO – EXCLUSIV / Galeria echipei UTA Arad se revolta impotriva lui Ionut Popa: „Am luat decizia sa nu mai sprijinim vocal echipa. Speram ca il vor demite” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*