AUDIO – EXCLUSIV / Gheorghe Chivorchian: „Fotbalul romanesc este intr-un haos total, dar nu din cauza lui Burleanu”

Gheorghe Chivorchian, fostul presedinte al formatiei Juventus Bucuresti, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre regulamentele cu privire la candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, dar si despre situatia sportului romanesc.

„Atata timp cat este o hotarare in instanta, normal ca mai este o cale de atac. Daca decizia nu este definitiva si irevocabila, parerea mea este ca Ionut Lupescu Poate sa candideze. Pe de alta parte, nu vad de ce Ministerul Tineretului si Sportului sa se opuna la hotararea unei Adunari Generale. Cred ca MTS ar trebui sa se ocupe sa scoata in sfarsit o lege a sportului permisiva pentru tot sportul romanesc, pentru ca acesta se chinuie, este in moarte clinica.

Toata lumea il acuza pe Burleanu ca nu s-a calificat echipa nationala, dar e de vina el ca echipa de gimnastica a Romaniei nu a mai obtinut nicio performanta? E de vina Burleanu ca echipele nationale fie de handbal, fie de volei nu mai pun nicio problema? Aici trebuie o analiza mult mai apla.

Daca echipele ar fi avut rezultate, audienta ar fi fost alta.

Daca am aduna vreo 15 programe si am alege cei mai competitivi oameni, fotbalul romanesc tot in aceeasi situatie ar fi. Noi tot ne mintim cu progream (n.r. de candidatura). Fotbalul romanesc este intr-un haos total, dar nu din cauza lui Burleanu. Fotbalul nostru trebuie luat de la baza, asa cum s-a incercat si se incearca si in opt ani de zile sa te bati forte din fotbalul european si mondial”, a declarat Gheorghe Chivorchian, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Gheorghe Chivorchian: „Fotbalul romanesc este intr-un haos total, dar nu din cauza lui Burleanu” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*