AUDIO – EXCLUSIV / Helmuth Duckadam, despre returul din saisprezecimile Europa League: „Presiunea este pe Lazio”. Ce spune despre portarul Andrei Vlad

Helmuth Duckadam a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre meciul retur al dublei manse din saisprezecimile Europa League, dintre FCSB si Lazio.

Fostul mare portar este de parere ca Andrei Vlad merita sa apere din nou in cadrul competitiei europene si considera ca Lazio va face tot posibilul sa castige.

„Este presiune mai mare pe Lazio. Ei erau echipa favorita inaintea acestei duble manse. Nu cred ca se asteptau sa piarda, mai ales la diferenta asta de 1-0, poate un 2-1 sau un egal. Rezultatul este foarte bun pentru retur, dar nu este un rezultat care nu se poate remonta de catre cei de la Lazio.

Egalul cu Dinamo inseamna mai mult decat un punct, inseamna moral si sper sa ajute si pentru maine seara.

Eu nu cred ca Vlad a facut o partida dezastruoasa cu Dinamo. E adevarat, el putea sa faca altceva la acele faze, dar greseala a fost a intregii aparari.

Cu tot respectul pentru Stancioiu, eu cred ca el nu va fi o varianta. Nici el nu are jocuri si ar fi expus la jocul cu Lazio. Eu cred ca Vlad merita aceasta sansa sa joace returul cu Lazio, pentru ca rezultatul de la Bucuresti i se datoreaza si lui”, a declarat Helmuth Duckadam in cadrul emisiunii „Fluier final”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Helmuth Duckadam, despre returul din saisprezecimile Europa League: „Presiunea este pe Lazio”. Ce spune despre portarul Andrei Vlad appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*