AUDIO – EXCLUSIV / Helmuth Duckadam mizeaza pe tanarul portar Andrei Vlad: „Nu are experienta lui Nita, dar se stie ca si Nita cand a venit de la Chiajna a fost al treilea portar”

Helmuth Duckadam a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre plecarea lui Florin Nita la Sparta Praga, declarandu-se increzator ca Andrei Vlad il va putea inlocui cu succes.

„Nu sunt trist. Sigur, pe plan sportiv, poate ca vom avea la inceput o problema. Ma bucur pentru Nita, e un baiat cu foarte mult bun simt si a meritat acest transfer. Solutii exista, ii avem pe Vlad si pe Stancioiu. Sigur, nu ar fi rau sa mai luam un portar cu experienta, pentru ca jucam in trei competitii si nu stim ce se poate intampla.

Vlad nu are experienta lui Nita, dar se stie ca si Nita cand a venit de la Chiajna a fost al treilea portar. Aceasta experienta nu o poti capata decat jucand, iar el are acum ocazia de a juca. Trebuie sa isi intre in mana si colegii cred eu ca au incredere in el”, a declarat Helmuth Duckadam, in cadrul emisiunii „Fluier final”.

Presedintele onorific al FCSB-ului a vorbit si despre alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal: „Eu nu sunt adeptul schimbarii doar de dragul schimbarii. Sigur, eu nu am o relatie prea fericita cu domnul Burleanu, pentru ca dansul nu s-a tinut de cuvant in doua randuri. Eu nu il vreau neaparat pe Lupescu sau pe Puscas, eu vreau pe cineva care vrea intr-adevar sa schimbe ceva”

Helmuth Duckadam a dezvaluit care au fost situatiile in care s-a simtit dezamagit de actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Helmuth Duckadam mizeaza pe tanarul portar Andrei Vlad: „Nu are experienta lui Nita, dar se stie ca si Nita cand a venit de la Chiajna a fost al treilea portar” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*