AUDIO – EXCLUSIV / Ionut Lupescu: „Am luat aceasta decizie de unul singur si nu am pe nimeni alaturi! Fostii colegi de la UEFA ma vor sustine”

Ionut Lupescu isi va depune candidatura la sefia FRF, el primind sustinerea fostilor colegi din ”Generatiei de Aur”. Pana atunci, „Kaiserul” a intervenit la Sport Total pentru a confirma anuntul oficial pe care l-a facut pe o retea de socializare.

„Dupa toate mesajele pe care le-am primit si dupa toate discutiile cu oanenii din fotbal, m-am hotarat sa ajut, pentru ca si eu am crescut in Romania si am o datorie sa incerc sa aduc fotbalul acolo unde a fost. Este greu sa stai afara si sa vezi ca lucrurile in tara ta nu se duc in directia in care si-ar dori toata lumea.

M-au cerut oamenii din fotbal si vom vedea ce putem face.

Cu Mircea Sandu am mai vorbit, dar acum nu sunt aici pentru ca dansul si-a dorit. Am luat aceasta decizie de unul singur, nu am pe nimeni alaturi.

Cred ca urmatoarele doua luni vor fi de ajuns pentru a-mi desfasura campania prin tara.

Cred ca sunt destul de matur si am experienta necesara pentru a ma bate la aceste alegeri.

La nivel managerial, ar fi a treia provocare pentru mine in cariera.

Repet, am simtit ca este datoria mea sa fac asta.

Cei de la UEFA m-au sprijinit cand au auzit si mi-au promis ca ma vor sustine, iar asta m-a motivat si mai mult.„, a declarat Ionut Lupescu, in cadrul emisunii „Liga de weekend”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Ionut Lupescu: „Am luat aceasta decizie de unul singur si nu am pe nimeni alaturi! Fostii colegi de la UEFA ma vor sustine” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*