AUDIO – EXCLUSIV / Ionut Popa vrea sa se retraga din fotbal: „Din cauza jucatorilor, care m-au dezamagit enorm, vreau sa plec de la Timisoara! Asta nu este lot pentru a realiza obiectivele!”

Primul duel oficial din 2018, in fotbalul romanesc, a fost cel dintre nou-promovata Sepsi Sfantu Gheorghe si ACS Poli, in etapa a 23-a din Liga 1. Din pacate, scurta pauza competitionala nu i-a fost de ajuns echipei lui Ionut Popa, iar la capatul unei prestatii dezolante, echipa timisoreana s-a vazut intrecuta pe final de o contracandidata la evitarea retrogradarii, cu 1-0.

Din pricina acestui rezultat, dar mai ales din cauza prestatiei jucatorilor, Ionut Popa a declarat, la Sport Total FM, ca s-a decis sa-si rezilieze amiabil contractul si sa-si incheie cariera de antrenor.

„Sunt suparat pe echipa, pe jocul prestat de unii jucatori. Am purtat o discutie cu presedintele pentru rezilierea contractului meu pe cale amiabila! Din pacate, in aceasta iarna, lotul a ajuns unul foarte slab, poate cel mai slab din acest campionat si nu-mi mai permite sa ma bat la mentinerea in Liga 1. Nu vreau sa ma fac de ras!

In ultima luna, jucatorii au primit trei salarii restante, antrenorii numai unul, dar iata ca nu reusesc sa satisfaca nici cu banii in buzunar. Noi, antrenorii, intentionat am decis sa ne mai amane cu salariile pentru ca jucatorii sa nu se mai planga. Si ei cum reactioneaza?

Nu s-au daruit deloc in acest meci si daca pana acum le-am luat apararaea, iata ca acum m-au dezamagit. Cred ca este mai bine sa facem ceva pentru a fi mai bine clubului.

Luni ma voi vedea si cu Comitetul Director, dar la aceasta ora aceasta este dorinta mea, sa plec!

Problema noastra acum este lotul, care are nevoie de 2-3 jucatori mai valorosi, pentru ca asa cum arata acum nu are nicio sansa. Din pacate, lotul asa va ramane si nu se mai poate face nimic …

Probabil ca ma voi retrage si din antrenorat, pentru ca m-am saturat sa-mi fac meseria fara sa fiu rasplatit …„, a declarat Ionut Popa, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Ionut Popa vrea sa se retraga din fotbal: „Din cauza jucatorilor, care m-au dezamagit enorm, vreau sa plec de la Timisoara! Asta nu este lot pentru a realiza obiectivele!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*