AUDIO – EXCLUSIV / Jean Gavrila a primit cadou de ziua lui calificarea in semifinalele Cupei Romaniei: „Bucuria a fost imensa”

Jean Gavrila si-a serbat ziua de nastere dupa meciul dintre Hermannstadt si FCSB din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, iar cel mai frumos cadou l-a primit din partea sibienilor, care au invins cu 3-0 si s-au calificat in urmatoarea faza competitionala.

Antrenorul care a promovat-o pe Hermannstadt in Liga a III-a a fost pastrat in staff-ul tehnic de catre Alex Pelici si a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre performanta sibienilor.

„In ziua meciului era ziua mea de nastere si am organizat o masa. A fost o atmosfera destinsa si placuta. N-a sarit nimeni calul, a fost echilibrat si cu bun simt. Sigur, bucuria a fost imensa, mai ales dupa ziua de miercuri, care nu ne-a cazut bine.

Rolul meu e mai mic, nu e asa important. Eu sunt un colaborator al echipei tehnice. Alex Pelici a tinut mult sa fiu aproape de ei. Eu sunt prezent la toate antrenamentele, dar deplasarile le fac cu echipa a doua, unde este un grup de tineri pe care trebuie sa il monitorizam. E o selectie continua”, a declarat Jean Gavrila, in cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Jean Gavrila a primit cadou de ziua lui calificarea in semifinalele Cupei Romaniei: „Bucuria a fost imensa” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*