AUDIO – EXCLUSIV / Marius Beudeanu, despre amanarea meciului Hermannstadt – FCSB: „Nu se poate asa ceva. Nu te gandesti la oameni?”

Marius Beudeanu a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre amanarea meciului dintre Hermannstadt si FCSB, ce era programat miercuri, de la ora 18:30, in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei.

„Si eu m-am confruntat cu astfel de situatii de teren impracticabil. In momentul de fata, arbitrul nu face decat sa respecte instructiunile, a acordat termenul regulamentar de o ora, dar era evident de ieri ca va fi foarte greu sa transformi la -10 grade un teren inghetat bocna intr-un teren practicabil. 

Suprafata de joc e bocna si constituie un pericol pentru integritatea corporala a jucatorilor. Au delegat observatori, sunt bani cheltuiti si pentru Steaua. Dupa parerea mea, lucrurile erau clare de ieri. Cei de la Hermannstadt au vrut sa fie un eveniment, o sarbatoare fotbalistica. Au facut niste investitii mari pentru bugetul lor, adu nocturna, inchiriaza, monteaza. Nu vreau sa atac pe nimeni, dar nu se poate asa ceva. Nu te gandesti la oameni? Nu ai ce face. Terenul e inghetat, Dumnezeu cu mila.

In momentul in care nu se poate juca, au obligativitatea sa astepte 24 de ore. Daca nici maine la aceeasi ora nu se poate juca, atunci FRF are obligatia sa reprogrameze meciul la o alta data.

Meciul a fost programat pe terenul respectiv, dar eu l-am auzit pe Mihai Stoica spunand de la bun inceput ca nu sunt conditii de joc acolo. Cei de la Sibiu au facut niste eforturi colosale, pentru a sarbatori un meci cu Steaua, nu poti sa iei o decizie unilaterala. Eu as fi vorbit cu Argaseala si cu presedintele de la Sibiu sa avem o varianta de rezerva”, a declarat Marius Beudeanu, in cadrul emisiunii „Fluier final”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Marius Beudeanu, despre amanarea meciului Hermannstadt – FCSB: „Nu se poate asa ceva. Nu te gandesti la oameni?” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*