AUDIO – EXCLUSIV / Mihai Badea, președintele Regal Sport Club, în studioul Sport Total FM: „Răducioiu i-a făcut pe copii să viseze”

Mihai Badea, președintele Regal Sport Club Ferdinand I, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în calitate de invitat al emisiunii „Liga de weekend”, moderată de Daniel Nazare. Oficialul a vorbit despre proiectul în care este implicat, clubul de Liga a IV-a pe care îl conduce fiind sub tutela Academiei de Fotbal Atletico Madrid.

„Eu am făcut polo, știu ce înseamnă sportul de echipă. Știu ce înseamnă sportul de performanță, știu ce îi trebuie unui sportiv, dar cred că cea mai importantă este pasiunea. Îmi place ceea ce fac, chiar mi se reproșează că stau prea mult la baza sportivă. Îmi place fotbalul de juniori, este un fotbal pur.

După ce am început cu acest club, ne-am dat seama că avem nevoie de o metodologie de pregătire, ceea ce în România nu găseam. Am căutat să ne apropiem de un club din afară, nu a fost Atletico Madrd de prima dată. Am organizat un turneu în România și prin ambasadorul României în Spania am ajuns la Atletico. Noi am învățat să muncim în momentul în care am avut doi antrenori spanioli în cadrul clubului

Ne doream să avem pe cineva în cadrul clubului care să îi facă pe copii să viseze. Răducioiu i-a făcut pe copii să viseze și i-a învățat cum se joacă fotbalul mare”, spune Mihai Badea.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Mihai Badea, președintele Regal Sport Club, în studioul Sport Total FM: „Răducioiu i-a făcut pe copii să viseze” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*