AUDIO – EXCLUSIV / Mircea Paraschiv, despre debutul Romaniei la Rugby Europe Championship: „Sportul asta, rugby-ul, este un joc care ni se potriveste noua, romanilor”

Mircea Paraschiv, fostul mare rugbist, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre meciul „stejarilor” cu Germania, din cadrul noii editii a Rugby Europe Championship, dar si despre Six Nations Championship.

Echipa nationala de rugby a Romaniei va juca sambata, pe Cluj Arena, de la ora 16:00, meciul impotriva reprezentativei similare a Germaniei.

„E normal ca aceste meciuri sa fie castigate. Cu Germania eu cred ca nu este o problema. A fost un accident anul trecut la meciul pierdut din Germania. E o mare diferenta intre rugby-ul pe care il joaca Germania si cel pe care il joaca Romania. Ei au jucatori cam de mana a treia, deci nu ar fi o problema pentru echipa noastra.

Sportul asta, rugby-ul, este un joc care ni se potriveste noua, romanilor, bineinteles si celor care l-au descoperit. Nu prea se potriveste germanilor si oricat ar incerca ei sa investeasca si sa se dezvolte este o mare diferenta intre scoala de rugby din Germania si cea din Romania.

Avem o echipa destul de buna si echilibrata. Nu cred ca va aparea vreun impediment in castigarea acestui meci”, a declarat Mircea Paraschiv, in cadrul emisiunii „Executii in direct”.

Despre Six Nations Championship: „Irlanda a demonstrat ca este o echipa care joaca un rugby modern, cu toate ca Franta a dat o replica foarte serioasa. Pentru specialisti a fost un meci de mare calitate, iar finalul a fost o lectie de rugby. Si Franta s-a ridicat la nivelul jocului prestat de Irlanda.

Turneul Celor Sase Natiuni este cel mai frumos moment rugbistic al anului. Sunt meciurile cele mai interesante, cele mai disputate. Se ridica peste nivelul Turneului Celor Patru Natiuni.

Pentru mine, Italia a fost o dezamagire in primul joc. Nu cred ca Anglia este asa de puternica. S-a demonstrat ca Italia are niste probleme in momentul de fata”, a spus Mircea Paraschiv la Sport Total FM.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Mircea Paraschiv, despre debutul Romaniei la Rugby Europe Championship: „Sportul asta, rugby-ul, este un joc care ni se potriveste noua, romanilor” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*