AUDIO – EXCLUSIV / Mircea Radulescu: „Putem sa ne bazam pe echipa nationala, dar nu cu acest antrenor care a devenit o antipatie nationala”

Mircea Radulescu, seful Centrului de Copii si Juniori al FC Voluntari, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia din cadrul echipei nationale si a marturisit ca singura problema este selectionerul primei reprezentative. Acesta i-a laudat pe jucatori.

„Eu am incredere in jucatori, si in cei care au fost convocati si in cei care nu au fost convocati. Este o generatie de jucatori foarte tineri, cativa dintre ei fiind produsii Academiei Gheorghe Hagi, sunt niste jucatori deosebiti. Chiar ma gandeam ce progrese a putut sa inregistreze Benzar. Avem in el un titular care corespunde din toate punctele de vedere.

Putem sa ne bazam pe o echipa nationala, dar cu o conditie: nu cu acest antrenor care a devenit o antipatie nationala si e un fel de umplere a paharului in ceea ce il priveste. Eu abia astept ca aceasta echipa nationala formata din doua generatii sa incapa pe mana unui selectioner roman”, a declarat Mircea Radulescu in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

ASCULTA INTEGRAL

The post AUDIO – EXCLUSIV / Mircea Radulescu: „Putem sa ne bazam pe echipa nationala, dar nu cu acest antrenor care a devenit o antipatie nationala” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*